Kvatum Mátrix Átalakítás

Problémák vannak a kapcsolatodban? Nem találod a nagy Őt? Nincs bőség az életedben? Nem megy a nyelvtanulás? Nem tudsz feldolgozni egy problémát? Nem tudsz felejteni? Folyamatosan ugyanazokon a dolgokon őrlődsz? Nincs rendben az egészséged? Vagy másban szenvedsz hiányt?

A jó hír az, hogy nem kell ilyen hátráltató dolgok között élned.

Bemutatom Neked a “jövő” terápiáját, a kvantum mátrix átalakítást. Ez azt jelenti, hogy átírjuk tested fény- és energiamezejét, amivel a régi „valóságod” eltűnik, s helyébe egy másik élet kerül. Ehhez nem kell elutazni egy időgéppel, hanem egy óra alatt kapsz annyi kvantum energiát, hogy a folyamat elindul

Benned, mindeközben feltérképezzük annak okait, hogy miért nem a kellő körülmények vannak jelenleg körülötted, majd ezt töröljük, javítjuk, betesszük a szükséges új információt.

Mit érezhetsz a kezelés alatt?

Az emberek általában hanyatt dőlnek, hiszen a test elengedi a régi mintázatokat, mikor az információ átíródik bennük, érezhetsz szédülést, produkálhatsz sírást vagy kacagást, de általában mindenki jól érzi magát. Beszélgetés közben, oldjuk a blokkokat, és a végén úgy távozol, hogy érzed: valami fontos dolog történt Veled.

Nem kell tovább szenvedned! Az új energia, ami a világunkba érkezett, már a boldogságra akarja felkészíteni az embereket!

„A mátrix az egyetlen valóság” – állította Einstein, a kvantumfizika atyja. Tudományos szemmel nézve, e gyógymód a kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a Valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni, ugyanis minden Fény és Információ, mely átírható. A mátrix egy interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, pulzáló energiamező, mely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges valóságunkat, nekünk már csak választanunk kell közöttük.

A kezelés időtartama: kb. 60-80perc

Díja: 10 000 Ft